tel 0755.744.605
e-mail alina@nonono.ro


blocul nostru de desen este plin de schițe care te așteaptă


Dacă dorești unul dintre modelele prezentate în catalog sau pe site, fără nicio modificare:

ne dai un simplu mail sau un mesaj pe facebook, cu un link, poză sau numele a modelului. Ne spui adresa și ora livrării. Noi iți vom trimite factura de avans, pe care o poti achita prin transfer bancar sau prin depunere directă la una din agențiile Raiffeisen. Imediat cum primim confirmarea plății, ne apucăm de treabă la structură. Restul de plată se achită la livrare. Totul durează în jur de două săptămâni, așa că ai grijă să ne scrii din timp.

Dacă iți place unul dintre modelele noastre, insă ai vrea să fie un pic diferit:

ne trimiți un link/poză pe mail sau prin mesaj privat pe facebook. Ne spui ce detalii ai vrea modificate (culoare, mărime, formă, accesorii, flori), eventual dacă ai o tematică anume în care ai vrea să încadrezi buchetul, lumânările sau accesoriile florale. Noi îți facem o ofertă personalizată, cu poze, schițe și modificările de preț. Dacă iți place, mergem mai departe. Dacă nu ești mulțumită, mai încercăm alte variante. În funcție de modificările dorite, procesul durează între două și patru săptămâni.

Dacă îți dorești ceva cu totul special, într-o anumită temă pe care noi nu o avem pe site:

ne dai un telefon pentru a stabili o întâlnire, în care să putem discuta pe îndelete ce și cum îți dorești. Putem crea ceva de la zero, special pentru tine sau, dacă nu ai nicio idee, poți alege din caietul cu schițe un model pe care încă nu l-am făcut pentru nimeni. Modelele speciale necesită de obicei mai multe încercări și prototipuri, astfel că îți recomandăm să ne contactezi cu cel puțin cinci săptămâni în avans.

 vii și cât se poate de proaspete

 Da, florile sunt naturale. Sunt hidratate, condiționate și sigilate prin tehnici speciale, pentru a-și menține prospețimea cât mai mult timp. Unele flori pot rezista pana la 5 zile în buchet.

Modelele din imagini nu sunt standard. Le putem adapta stilului și preferințelor tale. Putem folosi flori de grădină, de câmp, de sezon, mai romantice și delicate sau cu un impact vizual mai puternic.

forme și materiale

Structurile sunt împletite manual în atelierul nostru, procesul putând să dureze chiar și zece ore pentru o singură piesă. Bazele sunt lucrate minuțios, pentru a arăta bine și fără flori, putând astfel să fie păstrate amintire.

Folosim metale ușoare, cum e aluminiul, pentru ca buchetul sa fie cât mai comod de ținut în mână pe parcursul zilei. Forma, mărimea și densitatea structurii se pot modifica după dorințele tale. Avem o varietate foarte mare de culori și accesorii, asfel încât să îți putem pune ideile în practică.