tel 0755.744.605
e-mail alina@nonono.ro


pentru comenzi

blocul nostru de desen este plin de schițe care te așteaptă


Dacă dorești unul dintre modelele prezentate în catalog sau pe site, fără nicio modificare:

ne dai un simplu mail sau un mesaj pe facebook, cu un link, poză sau numele a modelului. Ne spui adresa și ora livrării. Noi iți vom trimite factura de avans, pe care o poti achita prin transfer bancar sau prin depunere directă la una din agențiile Raiffeisen. Imediat cum primim confirmarea plății, ne apucăm de treabă la structură. Restul de plată se achită la livrare. Totul durează în jur de două săptămâni, așa că ai grijă să ne scrii din timp.

Dacă iți place unul dintre modelele noastre, insă ai vrea să fie un pic diferit:

ne trimiți un link/poză pe mail sau prin mesaj privat pe facebook. Ne spui ce detalii ai vrea modificate (culoare, mărime, formă, accesorii, flori), eventual dacă ai o tematică anume în care ai vrea să încadrezi buchetul, lumânările sau accesoriile florale. Noi îți facem o ofertă personalizată, cu poze, schițe și modificările de preț. Dacă iți place, mergem mai departe. Dacă nu ești mulțumită, mai încercăm alte variante. În funcție de modificările dorite, procesul durează între două și patru săptămâni.

Dacă îți dorești ceva cu totul special, într-o anumită temă pe care noi nu o avem pe site:

ne dai un telefon pentru a stabili o întâlnire, în care să putem discuta pe îndelete ce și cum îți dorești. Putem crea ceva de la zero, special pentru tine sau, dacă nu ai nicio idee, poți alege din caietul cu schițe un model pe care încă nu l-am făcut pentru nimeni. Modelele speciale necesită de obicei mai multe încercări și prototipuri, astfel că îți recomandăm să ne contactezi cu cel puțin cinci săptămâni în avans.