whatsapp: +40 755 744 605
e-mail: alina@nonono.ro
dacă vrei ceva de pe site, fără nicio modificare:
imi dai un simplu mail sau un mesaj pe facebook/instagram, cu un link, poză sau numele  modelului. Îmi spui adresa și ora livrării. Eu iți voi trimite factura de avans, pe care o poti achita prin transfer bancar sau prin depunere directă la una din agențiile Raiffeisen. Imediat cum am confirmarea plății, mă apuc de treabă la structură. Restul de plată se achită la livrare. Totul durează în jur de două săptămâni, așa că ai grijă să îmi scrii din timp.
dacă iți place unul dintre modelele mele, insă ai vreasă fie un pic diferit:

îmi trimiți un link/poză pe mail sau prin mesaj privat pe facebook/instagram. Îmi spui ce detalii ai vrea modificate (culoare, mărime, formă, accesorii, flori), eventual dacă ai o tematică anume în care ai vrea să încadrezi buchetul, lumânările sau accesoriile florale. Eu îți fac o ofertă personalizată cu poze, schițe și modificările de preț. Dacă iți place, mergem mai departe. Dacă nu ești mulțumită, mai încercăm alte variante. În funcție de modificările dorite, procesul durează între două și patru săptămâni.
dacă îți dorești ceva cu totul special, într-o anumită temă pe care nu o am pe site:


îmi dai un telefon pentru a stabili o întâlnire în care să putem discuta pe îndelete ce și cum îți dorești. Pot crea ceva de la zero, special pentru tine sau, dacă nu ai nicio idee, poți alege din caietul cu schițe un model pe care încă nu l-am făcut pentru nimeni. Modelele speciale necesită de obicei mai multe încercări și prototipuri, astfel că îți recomand să mă contactezi cu cel puțin cinci săptămâni în avans.

Vezi mai jos și alte idei

Back to Top